WELKOM !

in ons vernieuwde health fitness & spa zwembadcomplex!

 

Vrij zwemmen en sporten is voor iedereen jong en oud, U bent van harte welkom , om bij ons te komen zwemmen sporten en bewegen en uw spieren medisch te ontspannen in hoge temperaturen,

Aqua aerobics uit voeren in ons zwembaden,  dit is het uitoefenen van bewegingen in ondiep water op de maat van uw muziek, in een vlot tempo zonder al teveel onderbrekingen. Aquaerobics is een intensive stimulerende activiteit die het algemene uithoudingsvermogen en algehele fitheid bevorderd, Voorbeeld oefeningen : Benodigdheden :  Halters of aquaerobics dumbbells , schuimrubberen zwembad slangen enkelgewichten.

Jumping jack ( benen wijd en weer sluiten) Cross country (om de beurt de benen naar voren brengen) zij en voorwaarts schoppen. Springen ( afzetten vanaf de bodem en omhoog springen) Borst-rugcrawl benen , (op zij liggen en met de benen een rondje zwemmen)

Perfecte temperatuur zwemwater : 27/30 graden , diepte 1.20-1.40 cm.

Zwembad bal : blijf in beweging met een zwembad bal, speel trefbal in het water. Probeer elkaar aftegooien met de bal , zo blijf je in beweging en blijf je fit.

Fitness activiteiten :In ons fitness & zwembadcomplex , beschikken wij over fitness appereratuur, om u fit te houden.

Halters : hiermee geef je je hartslag een boost! Je verband calorieën en het versterkt zowel het bovenlijf als het onderlijf.

Yoga op de vloer of lounge uitoefenen :  vergroot je flexibiliteit , je lichaamshouding versterkt de botten , helpt je ontspannen.

Problemen met de oefeningen en uitleg nodig ? vraag gelijk de medewerker om hulp.

Bubbelbad : Een half uurtje in de bubbelbad is niet alleen leuk en heerlijk ontspannend. Het is ook gezond en kan wonderen doen voor je lijf! Het warme water verlicht spier– en gewrichtspijnen, de massage door de hydro bubbels  zorgt dan weer voor een betere bloedsomloop. Je spieren ontspannen zich, je voelt je goed in je vel , wij raden aan dit te doen voor het sporten.

Sauna : Goed voor je gezondheid De sauna kan je helpen je gezondheid te verbeteren. (Uit een onderzoek is gebleken dat) de sauna je immuunsysteem verbetert en de bloedsomloop stimuleert en stabiliseert. Je lichaam reageert op de warmte van de sauna en de kou wanneer je afkoelt. Dit helpt je weerstand op te bouwen tegen ziek worden.

VIP SPA B.V